Andreea Denisa a fost diagnosticată cu cancer osos în decembrie 2018 și a început imediat tratamentul. Un tratament ce implică și măsuri costisitoare, drumuri prin spitale, operație de înlăturare a tumorii, medicamente.

În prezent, fetița urmează ultima parte a ședințelor de chimioterapie pe care le face acum la Spitalul de Copii Marie Curie din București. Se simte rău de la citostatice, însă are dorința de a se face bine. Și pentru asta are nevoie de cei 18.000 de euro.

Oameni de bine din Întorsura și Sita Buzăului s-au mobilizat, au postat povestea Andreei pe internet, au postat afișe cu un anunț umanitar iar lucrurile au început să se miște.

„Avem deschise două conturi pentru cei care vor să doneze pentru Andreea Denisa. Fiecare bănuț e bine venit și poate semnifica mult, totul e să reușim să ne apropiem de sumă cât mai repede”, ne-a declarat coordonatoarea campaniei umanitare pentru Andreea Denisa, doamna Otilia.

Conturile deschise pentru Andreea Denisa Oltean sunt RO33RNCB0126138904790002 în euro și RO60RNCB0126138904790001 în lei. Toți cei care vor să o ajute pot face donații în sumele pe care le consideră potrivite, urmând ca în seara de 22 februarie, la Restaurantul Nea Lucică din Sita Buzăului să se organizeze o seară caritabilă; aici este așteptat oricine dorește, întreaga sumă care se va strânge din consumația serii urmând a fi donată pentru proteza Andreei Denisa.