Apel umanitar: fiți alături de doi copii cu handicap, cărora le-a murit mama!

Asociatianews24agd sucursalaVrancea lansează un apel de ajutorare a celor doi frați Creangă din Focșani, imobilizați în fotolii rulante de boala Duchenne, a căror mamă a murit subit, la doar 36 de ani! Vă rog, nu rămâneți indiferenți! De ei are grijă bunica, ajunsă la capătul puterilor! Înmormântarea mamei a avut loc marți.

Donații se pot face în contul bunicii, Țenov Viorica, la BRD Sucursala Focșani, astfel: RO 91 BRDE 400 SV 0129 2154 000 (RON); SWIFT: BRDEROBU.

Orice ajutor este binevenit!

Președinte Gruia Alberto Daniel

N.R. – Povestea celor doi frățiori a fost scrisă de Laura Breană și publicată în Monitorul de Vrancea, în ianuarie anul trecut. „Alexandru și Gabriel Creangă din Focșani, doi frați în vârstă de 14, respectiv 11 ani, ambii afectați de Distrofia musculară Duchenne, au ajuns în situația de a abandona școala, de a nu mai socializa, de a nu mai putea ieși pur și simplu din apartamentul în care locuiesc. Bunica lor, Viorica Țenov, în vârstă de 69 de ani, care îi îngrijește și îi iubește mai mult ca pe ochii din cap, efectiv nu are puterea fizică de a coborî în brațe, de la etajul I, pe rând, două fotolii rulante și apoi, tot pe rând, pe cei doi copii… Deznădăjduită, femeia face apel la toți cei care pot, s-o ajute să cumpere două dispozitive de coborât scările sau elevatoare cu șenile pentru transport pe scări, ori să construiască pe casa scării, de la etajul I și până la ieșirea din bloc, un sistem de coborâre a persoanelor imbolizate în astfel de fotolii, sisteme care există în toate țările civilizate, numai la noi nu! Dacă doriți să vă alăturați campaniei noastre de strângere de fonduri pentru ca cei doi copii să poată fi scoși din casă de către bunica lor, puteți dona orice sumă de bani în contul deschis pe numele acesteia” .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *