APEL UMANITAR

Astăzi am ajuns în comuna Dângeni, satul Hulub, la familia Popescu. Din păcate soarta este una nedreaptă pentru cei şase copilași, care nu se pot bucura de copilărie. Mama este internata la Iași, de peste o lună, deoarece fetiţa de un an şi opt luni are o tumoare la vezica urinară și nimeni nu îi da de capăt care ar fi problema.
Din cauza greutăților, mama a născut prematur un băiețel de 1,6 kg care este ţinut într-un incubator sa poată lua în greutate.


Astăzi, după trei săptămâni petrecute în spital, fetita, cu ajutorul unui vecin a ajuns acasă, dar starea ei de sănătate nu este bună. Tatăl munceste cu ziua prin sat și trăiește doar din ajutorul social. Rugămintea mea este ca dumneavoastră să distribuiți, în speranța că va dori cineva să le dea o mana de ajutor.
Ajuns la familie, am rămas uimit cum fata de 14 ani ținea locul mamei, în timp ce tatăl tăia lemne afară. Vă rog din suflet să îi ajutați cu niște hăinuțe, papucei, aragaz, o mașină de spălat și niște rechizite pentru copilașii care merg la școală. Fata 14 ani (38 papuci), băiat 12 ani (38 papuci), băiat 7 ani (30 papuci). De asemenea, băiețelul născut prematur ar avea nevoie de: pampers, lapte praf, hăinuțe și un pătuț.

Numărul de telefon al tatălui 0767.33.89.56

Sau poti face donatia direct in contul: RO98BTRLRONCRT0375617201

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *