ASOCIAŢIA NEWS 24 A.G.D desfăşoară proiectul “UN PAS INAINTE” prin organizarea unui concert caritabil destinat copiilor bolnavi de leucemie, de la Spitalul Clinic Fundeni

ASOCIAŢIA NEWS 24 A.G.D organizeaza un eveniment caritabil pe Arena Nationala, pe data de 21 octombrie 2019, cu scopul de a ajuta copiii bolnavi de leucemie de la Spitalul Clinic Fundeni, prin donarea a 50% din profitul obtinut in urma vanzarii biletelor.

Noi ne-am gandit la un spectacol de stand-up comedy cu 5 dintre cei mai buni artisti ai momentului (Mihai Bobonete, Catalin Nedelcu (Micutzu), Dan Badea, Catalin Bordea si Mihai Bendeac), in deschiderea carora va avea loc un mic concert (maxim 30 de min), sustinut de Nicole Cherry. Seara se va incheia cu Cleopatra Stratan, bucurandu-i pe spectatori 20-30 de minute. In cazul in care, vreunul din artistii de stand-up nu poate ajunge, fie ca are ocupata data respectiva, fie din alte motive, ne-am luat o marjă, aducand pe altcineva, pe masura evenimentului dorit.

Am ales Arena Nationala datorită capacităţii de locuri, scopul nostru fiind acela de a vinde cat mai multe bilete pentru o singură zi. Scena va fi amplasată în faţa zonei VIP, noi preconizand ca vom ocupa aproximativ 20.000-25.000 de scaune din tribună.

ASOCIAŢIA NEWS 24 A.G.D, organizeaza an de an diferite evenimente de binefacere in scop umanitar. In anul 2019 am organizat o petrecere de 1 iunie pentru copiii din zone defavorizate si centre de plasament, iar in august organizam o tabara pentru copiii din diferite zone defavorizate . In anii trecuti am organizat campanii prin care am oferit ghiozdane si obiecte educationale copiilor din medii rurale, pentru a păsi cu dreptul in noul an şcolar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *