Asociaţia News 24 AGD a făcut Sărbătorile mai uşoare, unor bătrâni şi copii din localitatea Smeeni – Buzău

Sărbătorile de sfârşit de an 2019 au fost un prilej bun, prin care cei de la ASOCIAŢIA NEWS 24 A.G.D, condusă de domnul Alberto Gruia, de a găsi metoda cea mai bună pentru a aduce un zâmbet de bucurie pe chipurile bătrânilor şi copiilor neajutoraţi din localitatea buzoiană Smeeni.

Astfel, aceştia s-au deplasat în comuna Smeeni din judeţul Buzău şi au oferit cadouri pentru copii, alimente şi lemne de foc pentru persoanele în vârstă, care cu greu făceau faţă sezonului rece.

Totodată ASOCIAŢIA NEWS 24 A.G.D a oferi spitalului Fundeni peste 70 de lenjerii de pat, tratate cu ioni de argint, materiale care sunt atât de necesare, copiilor bolnavi de cancer.

Asociaţia organizează an de an diferite evenimente de binefacere în scop umanitar. În anul 2019 a organizat o petrecere de 1 iunie pentru copiii din zone defavorizate şi centre de plasament, iar în luna august a organizat o tabără pentru copiii proveniţi din familii cu resurse financiare precare.

Tot în anii trecuţi, asociaţia a mai organizat campanii umanitare, prin care a oferit ghiozdane şi obiecte educaţionale copiilor din medii rurale, pentru a păşi cu dreptul în noul an şcolar. Articolul 

Contactat telefonic, preşedintele asociaţiei, domnul Alberto Gruia, a promis că şi în acest an se va ţine cont de nevoile copiilor şi a persoanelor în vârstă şi va face tot posibilul, pentru a intensifica şi mai mult acţiunile umanitare în viitorul foarte apropiat.

Multumim sponsorilor : SC ACTIV IMOBILIARE , CLORET 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *