ASOCIATIA NEWS 24 AGD CU SPRIJINUL SOCIETATII DECATHLON AU OFERIT 100 de GHIOZDANE ECHIPATE COPIILOR DIN CENTRUL SOCIAL COMUNITAR DIN CAPITALA SECTOR 5.

Echipa Asociatiei News 24 AGD, au desfășurat o activitate socială prin care copiii ce beneficiază în mod constant de ajutorul asociației au oferit ghiozdane copiilor institutionalizati din Centrul Social Comunitar.


Presedintele Asociatiei News 24 AGD, domnul Gruia Alberto Daniel, multumeste pentru sprijin firmei Decathlon, pentru gestul frumos realizat pentru copii din Centrul Social Comunitar.
Asociatiei News 24 AGD, va desfasura in perioada urmatoare campania Umanitara Daruieste din Suflet Pentru un Suflet Nevinovat, in cadrul campaniei asociatia strange fonduri pentru a ajuta copii defavorizati din medii rurale si urbane.
Cine doreste sa se alature campaniei de mai sus poate sa o faca la numarul de telefon 0764.309.657, sau adresa Strada. Poienitei nr.83+89, sector 5.


Rechizite oferite gratuit copiilor din Centrul Social Comunitar din Sectorul 5, pentru a preveni abandonul scolar cu sprijinul companiei Decathlonsanatate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *