Au dăruit o vacanță pentru îngeri.

Acest lucru a fost posibil datorită celor de la Asociația News24 cunoscuți pentru cazurile sociale pe care aceștia le întâlnesc și nu rămân indiferenți.

Cu sprijinul celor de la firma Hofigal și celor de la Hyllan, voluntarii, 6 la număr împreună cu președintele asociației Gruia Alberto Daniel au organizat o tabără pentru copii ce provin din medii defavorizate și centre de plasament.
Campania “ Dăruiește o vacanță pentru îngerași ” – un real success.

Voluntarii s-au gândit la toate, inclusiv la faptul că cei mici nu au avut posibilitatea să vină cu bani la mare, prin diferite jocuri au creeat “bani” pentru copii, fiind niște cartonașe câștigate de aceștia la jocuri, cartonașe pe care le puteau folosi în magazinul asociației creeat special pentru copii, de unde puteau cumpăra de la dulciuri la rechizite.

“Asociația News24 a organizat în perioada 27 august -5 septembrie (a.c) tabără pentru 30 de copii, copii ce vin din medii defavorizate și centre de plasament (…). Am avut activitate la mare, prin jocuri copii beneficeau de cartonașe și puteau cumpăra din magazinul nostru, jucarii, dulciuri, biciclete.

Fiecare copil a fost răsplatit” – a declarat pentru News.ro Președintele Asociației News24, Gruia Alberto
Copii au fost cazați în stațiunea Saturn, iar pe lângă jocuri, aceștia s-au putut bucura și de plimbări pe faleză.

Video

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *