Campania ”Daruieste un ghiozdan pentru un copil sarac din mediul rural!”

În perioada 25 august – 30 septembrie, Asociatianews24agd” desfăşoară campania “Daruieste un ghiozdan pentru un copil sarac din mediul rural!, prin care organizaţia încearcă să strângă ghiozdane, rechizite şcolare sau orice sumă echivalentă acestora, pentru a-i susţine la începutul de anului şcolar pe copiii pe care îi are în grijă. Această acţiune este parte a programelor noastre de reducere a riscului de abandon şcolar pentru copiii din familii defavorizate. Pentru aceste familii suma de 150 lei echivalentă achiziţionării rechizitelor necesare este imposibilă.

Ne-au determinat să iniţiem campania “Daruieste un ghiozdan pentru un copil sarac din mediul rural! statisticile îngrijorătoare potrivit cărora creşterea ratei de abandon şcolar este de până la 17 la sută.

“De mai bine de doi ani programele desfăşurate în cadrul Asociatia susţin dreptul copiilor la educaţie, pentru a-i să reuşească. Din păcate, în Bucuresti, rata abandonului şcolar este în creştere. Facem tot ce ne stă în putere pentru ca cei peste 250 de copii ce beneficiază de programele noastre să meargă la şcoală şi să obţină rezultate cât mai bune”, spune Gruia Alberto , director executiv.

Vă invităm ca, alături de ghiozdanul sau de rechizitele donate, să ataşaţi şi un mesaj, sau o scrisoare pentru copilul ce va beneficia de aceste daruri minunate. Dacă lăsaţi şi datele de contact, veţi putea fi informaţi despre evoluţia şi situaţia copilului ajutat.
Donaţiile se colectează la sediul Asociatianews24agd”, Str. Biserica Enei nr.14, mansarda, ap.16, sector 1, de luni până joi, între orele 09,00-17,00, sau în contul : RO98BTRLRONCRT0375617201 . Pentru mai multe informaţii sunaţi la 0764.309.657, e-mail asociatianews24@gmail.com.

Gruia Alberto, Asociatianews24agd”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *