Campania umanitara „Daruieste din Suflet Pentru un Suflet Nevinovat”

Descriere

De ce sa ajutati? Cu ocazia Sarbatorilor Pascale, ne face placere sa va invitam sa faceti parte din echipa facatorilor de bine, care va ajuta : Asociatia  News24agd sa continue campania umanitara „

Daruieste din Suflet Pentru un Suflet Nevinovat

„. Apropierea Pastelui ne reaprinde dorinta de a fi mai aproape de cei mai putin norocosi si pe ale caror chipuri putem desena zambete cu ajutorul dumneavoastra. Am identificat 80 de copii, 60 de varstnici si 30 de familii defavorizate din catunele izolate din Muntii Apuseni.

Scopul proiectului

De ce avem nevoie? Rechizite, alimente neperisabile, produse de igiena personala, haine, materiale didactice, jucarii sau donatii in bani, pentru a ne ajuta sa acorpim costurile proiectului.

Cui donez?

Cu ajutorul dumneavoastra putem extinde impactul actiunilor noastre asupre unui numar cat mai mare de beneficiari astfel:
# putem ajunge la peste 1.000 de copii din mendii defavorizate cu rechizite si ghiozdane necesare accesului lor la educatie;
# putem renova si daota 13 scoli din mediul rural cu echipamente, mbilier, sisteme informatice, aparatura video, echipamente sportive, material didactic etc.
# putem sustine accesul grupurilor vulnerabile la terapie prin arta;
# prin achizitionarea unei autoutilitare vom putea transporta donatii, echipamente si mobilier catre scolile pe care le sustinem prin intermediul campaniilor „Daruieste un ghiozdan” si ”  Daruieste din Suflet Pentru un Suflet Nevinovat”.

De ce să donez?

Cum ne puteti ajuta? Fie puteti contribui direct la crearea unui ghiozdan echipat complet pentru unul dintre copiii pe care ii avem in grija. Fie ne trimiteti donatii in rechizite, alimente neperisabile, haine, materiale didactice si jucarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *