În grija noastră, după ce au părăsit-o părinții! – Avem nevoie de donați lunare!

O cunoștință ne-a solicitat ajutorul pentru a le găsi o locuință unor surori, care au fost nevoite să evacueze locuința în care locuiau cu chirie. Mama a plecat în afară și din luna noiembrie nu le-a mai trimis niciun ban. Tatăl este alcoolic și agresiv cu fata cea mare.

Fetele ajunseseră în stradă efectiv. Fata cea mică a fost luată de tată, dar pe cea mare nu a vrut-o. I-am găsit într-un final o chirie la un apartament. Costurile de întreținere se ridică la cîteva sute de lei pe lună: 300 lei este chiria + întreținerea și utilități + mîncare și alte produse de care are nevoie o adolescentă. Pentru luna ianuarie a asigurat asociația chiria, dar va fi nevoie constant de suport financiar.

I-am dus fetei cîteva produse necesare în orice gospodărie și mîncare. Avem nevoie de donații pentru următoarea chirie, pentru întreținerea și utilitățile pe februarie și bineînțeles pentru mîncare.

Adolescenta pe care o avem în grijă e în drum spre București pentru meditațiile la coreeană. Doi voluntari s-au oferit să ajute cu transport de la gară pînă la locul de întîlnire și retur, motiv pentru care le mulțumim. De săptămîna viitoare, tînăra se va învăța să folosească un mijloc de transport în comun.
De mîine va începe și cursuri de dans în Buzău.
Dacă vreți să ajutați la plata meditațiilor, (400 lei pe lună), a drumului (160 lei trenul/lună+ autobuzul/), a cursului de dans (80 lei/lună).

Adolescenta pe care o avem în grijă merge săptămînal la Bucuresti pentru meditațiile la coreeană. Cine vrea să ajute cu plata meditației și a drumului (150 lei), poate dona în conturile asociației. Avem nevoie și de bani pentru chirie, întreținere și utilități (500 lei).

O vizităm periodic pe fata noastră. Revenim mereu cu actualizări ca o confirmare a faptului că este încă în grija noastră și avem nevoie de donații pentru plata chiriei, a utilităților, a întreținerii, a abonamentului la autobuz și a mîncării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *