Mamă singură cu 6 copii are nevoie de ajutorul nostru!

O simpatizantă a stirilor News24agd.ro ne-a trimis un mesaj astăzi în care ne povestea despre o mamă singură care este nevoită să-și creasă singură copiii.
Tatiana este numele unei mame trecută prin multe tragedii. Acum 8 ani a privit neputincioasă cum casa i-a ars, iar după mult timp în care a suportat agresivitatea unui soț alcoolic, Tatiana a decis să ia copiii și să plece. Astăzi jurnalisti au vizitat familia și i-a găsit găzduiți temporar de cineva, în alt sat.

 O vecină din satul ei i-a oferit o casă în care va putea să se adăpostească alături de cei 6 copii pînă în Aprilie. Copiii trebuie susținuți în școală, pentru cel mic e nevoie de scutece constant, iar săptămîna viitoare vrei să-i ducem o tonă de bricheți pentru foc.
Tatiana a primit din nou o vizită de la un jurnalisti News24agd și a dus cîteva donații. Avem nevoie în continuare de suținere pentru a le putea cumpăra bricheți pentru foc.
Articole in presa aici si aici.

 Pentru că mama își făcea griji că nu va avea cu ce să le facă copiilor focul, i-am dus astăzi o tonă de bricheți pentru foc.

 Azi e ziua unuia dintre copiii Tatianei. Gabriel a împlinit 14 ani și l-am găsit în timp ce o legăna pe surioara lui pe picioare. Tatiana a primit lemne de la o doamnă cu suflet mare din Râmnicu Sărat și cu siguranță va ieși din iarnă cu bine cu acestea și cu tona de bricheți de la stirile News24agd.

Miclea Sorin, jurnalistii care a îndrăgit foarte tare familia Tatianei, a vizitat azi copiii și le-a dus cadouri de Moș Nicolae. Azi este și ziua Tatianei!

Sorin  face multe fapte bune, iar dacă vreți să aflați mai multe despre asta, vă puteți alătura proiectului ei prin care oferă cadouri de Crăciun copiilor din centrele buzoiene. Vedeti mai multe aici.

Azi a avut loc evenimentul caritabil organizat pentru Tatiana. Poze și filmare găsiți aici.

Ținem periodic legătura cu Tatiana. Membri ai Asociației o ajută din cînd în cînd cu alimente.

 În această casă există o sobă într-o cameră foarte mică, în care nu au loc toți copiii, deci trebuie să cumpărăm una. (aproximativ 1700 lei). Mai vrem să le ducem cel puțin o tonă de brichete, așa cum am făcut-o și anul trecut, dar nu va fi suficient, pentru că vor face focul la două sobe. Costurile se ridică la 2600 lei (sobă + o tonă de brichete) sau 3400 lei (sobă + două tone de brichete).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *