O fetita bolnava de cancer a transmis un mesaj care a impresionat sute de oameni

O fetita in varsta de doi ani, internata intr-un spital din Los Angeles, a reusit sa faca rost de mancare mai buna decat cea din spital, postand un mesaj pe geamul camerei.

fetita bolnava“Trimite pizza in camera 4112”, a scris Hazel, micuta bolnava de cancer. Metoda ei a dat rezultate, deoarece, dupa ce un utilizator Reddit a fotografiat fereastra cu mesajul fetitei, Hazel a primit la spital zeci de cutii cu pizza.

“Hazel a fost trezita dis-de-dimineata de mirosul de pizza. A fost extrem de incantata. Mai multi copii internati au venit in camera, am pus muzica si am dat o mica petrecere. A fost minunat”, a scris mama lui Hazel pe Facebook, potrivit jurnalul.ro.

Mama fetitei le-a multumit prin intermediul retelei de socializare tuturor celor care au contribuit la fericirea fetitei.

“Multumim pentru sprijin. Am primit peste 40 de cutii de pizza si inca mai vin. Etajul 4 al spitalului este plin de pizza. Suntem recunoscatori”, a scris femeia.

0saves
If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *