Patru frați din Caraș-Severin sunt crescuți doar de bunică. Părăsiți de părinți, copiii așteaptă Crăciunul fără căldură și fără mâncare

Patru frați din Caraș-Severin sunt crescuți doar de bunică, după ce au fost părăsiți de părinți. Copiii și-ar dori să primească în dar de la Moș Crăciun jucării sau dulciuri, însă ei abia dacă au ce mânca de pe o zi pe alta. Pentru că pensia e mică, bunica cumpără pe datorie de la magazinul din sat, doar ca să aibă ce să le pună nepoților o pâine pe masă.

Zoran, Denis, Corina și Emil trăiesc într-o sărăcie lucie în comuna cărășeană Tincova, situată la granița cu județul Timiș, scrie news24agd.ro Cei patru frați au fost părăsiți de părinții care i-au fost lăsați în grija bunicii. Nu s-au gândit vreo clipă că bătrâna nu le poate oferi o copilărie fericită dintr-o pensie amărâtă.

Copiii au fost lăsați de mici în grija bătrânei care face tot ce-i stă în putință ca să-și îngrijească nepoții. Cu greu face față cheltuielilor pentru hrană, darămite pentru rechizite și îmbrăcăminte.

Lună de lună, bătrâna drămuiește banii din pensie și, de multe ori, cumpără pe datorie de la magazinul din sat ca să aibă ce pune pe masă nepoților.

De Crăciun, cea mai mare dorință a celor patru frățiori din Tincova este să aibă un cămin călduros. Dacă vreți să faceți mai frumoasă copilăria acestor frați în prag de sărbători, puteți găsi această familie sărmană în localitatea Tincova, la casa cu numărul 179.

sursă foto: news24agd.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *