Strigătul de ajutor al unui tânăr grav bolnav: ”Sunt sătul că cei care ne conduc nu ne ascultă”

Sătul să aștepte ca statul român să-l ajute, un tânăr grav bolnav și-a spus povestea pe Facebook, unde cere lămuriri cu privire la transplantul pulmonar din țara noastră.

Ionuț Anghel, din Mărășești, este legat permanent de un aparat de oxigen și spune că boala lui ”se înrăutățește treptat, dar sigur”.

”Sunt sătul de faptul că cei care ne conduc nu ne ascultă, nu ne ajută cu nimic…”, spune acesta în postarea sa.

”Asist în ultima perioadă cu stupefacţie la ce se afla despre “afacerea ANT”. Oare aceşti oameni care s-au învârtit acolo şi au gestionat totul ca pe o afacere n-au frică de Dumnezeu? Nu ştiu că în această lume, totul se plăteşte? Nu s-au gândit oare că sunt copiii, părinţi sau bunici care aşteaptă cu înfrigurare să le sune telefonul în speranţa găsirii unui donator compatibil care le va salva viaţa?”, mai spune Ionuț.

”După moartea lui Calin Farcaş, lucrurile păreau că încep să se mişte până la începutul acestui an când parcă totul s-a sistat. Eu nu vreau să fiu un nou caz cum a fost Călin, chiar e nevoie să murim rând pe rând ca transplantul pulmonar să fie o normalitate şi în ţara noastră? Nu sunt donatori? Atunci de ce nu se semnează un acord cu Eurotransplantul? Mă aude şi pe mine cineva? Mi se îngăduie şi mie să mai sper că într-o bună zi îmi va suna telefonul chemându-mă la transplantul ce-mi va prelungi viaţa?”, încheie tânărul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *