Sute de copii din București au primit
cadouri de Paște !

Daca adultii inteleg mai usor adevarata insemnatate a sarbatorii de Paste, pentru cei mici aceasta este doar o noua ocazie in care pot primi cadouri. Nu stii ce sa-i cumperi micutului si vrei sa renunti la clasicul iepuras de ciocolata?

Și de această dată cei peste 200 de beneficiari au primit în dar dulciuri și fructe, îmbrăcăminte, jucării senzoriale și jocuri de îndemânare, seturi pentru tenis și de popice, seturi de constructor de tip lego, dar și alte bunuri materiale solicitate de către pedagogii instituției, reieșind din necesitățile stringente ale copiilor.
Băieții, în semn de mulțumire și recunoștință, au prezentat un program artistic dedicat sărbătorilor pascale, fiind îndelung aplaudați de spectatorii din sală.
Directorul Ziarului News 24 AGD, Gruia Alberto Daniel, a mulțumit sponsorilor,pentru gestul mărinimos care a reușit să aducă lumină, speranță și zâmbete pe chipul copiilor, dorindu-le tuturor celor implicați în actul de caritate multă sănătate, bunăstare și împliniri.
În scopul ajutorării copiilor cu deficiențe mintale din Bucuresti de către echipa Asociatiei News 24AGD, au fost colectate mijloace financiare acțiunea de caritate devenind deja o tradiţie de mai bine de 5 ani.

Românii au dat dovadă de sensibilitate și dărnicie şi au făcut daruri şi cei care, de altfel, nu au un venit substanţial. Deseori, mai multe persoane au adus cele necesare unui singur pachet, adică rechizite, jucării, produsele de igienă, haine şi dulciuri. Astfel, cele 300 de pachete au rezultat din dărnicia a cel puţin 300 de persoane.Majoritatea cadourilor, adică o treime au fost donate exclusiv copiilor defavorizate din Judeţul Ilfov. O altă categorie care s-a putut bucura de cadouri de Paște  sunt cei peste 20 de familii care au o condiție materială și financiară precară, majoritatea având și ei, la rândul lor, copii. Persoanele care și-au petrecut Paștele  în spitale, respectiv copii și adulți care trăiesc cu o dizabilitate au fost surprinși în total 15 la sută din cadouri. Datorită generozităţi extraordinare, 250 de famiili şi peste 100 de vârstnici au primit câte un cadou în cadrul acţiuni .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *