Tânărul care ajută copii sărmani și bătrâni bolnavi

Echipa de voluntari al Asociatiei News24 AGD, impreuna cu Tânărul Gruia Alberto Daniel, presedintele Asociatiei News24.AGD,  a mers astazi in Comuna Smeeni, judetul Buzau, unde a oferit un numar 120 de pachete pline cu alimente si produse igienico sanitare cat si lemne de foc batranilor uitati de autoritati.

Presedintele organizatiei Alberto Gruia Daniel, a mers din poarta in poarta unde a adus zambete pe chipul copiilor si batraniilor aflati in satele uitate de catre autoritati.

Donaţiile ajung în sate uitate de lume, unde oamenii trăiesc într-o sărăcie lucie. Voluntarii care se ocupă de acțiunile caritabile sunt tineri care, deși foarte ocupați cu joburile lor, își fac timp și pentru această adevărată fabrică de fapte bune.

De sărbători oricine poate fi Moș Crăciun pentru familiile sărace. La Fabrica de Fapte Bune au ajuns părinți cu copii de mână, dispuși să își doneze o parte din jucării și din haine. Au fost și tineri care au lăsat electrocasnice, pături ori rechizite. Însă, e nevoie mare și de hrană.

Cei care vor să doneze, să facă cunoscute poveștile unor oameni aflați la greu sau să devină voluntari pot intra pe site-ul www.asociatianews24agd.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *