Un bebeluș grav bolnav are nevoie de ajutorul nostru. Tratamentul costă 2 milioane de euro

Un bebeluș grav bolnav are nevoie de ajutorul nostru. Este vorba despre micuțul Noel, un bebeluș de câteva luni care a fost diagnosticat cu amiotrofie spinală musculară, iar tratamentul este unul extrem de costisitor. Pentru a putea fi salvat și pentru a duce mai apoi o viață normală, Noel trebuie să urmeze un tratament ce costă peste două milioane de euro. Până în acest moment s-au strâns peste 660 de mii de euro.

Povestea lui Noel:

În urma unor analize genetice efectuate , la vârsta de doar trei luni, Noel a fost diagnosticat cu Amiotrofie Spinală Musculară de tip I (cea mai gravă formă a bolii). În urma diagnosticului, i-a fost recomandat un tratament care constă în administrarea periodică de nusinersen (vândut sub numele de Spinraza) cu scopul de a încetini evoluția bolii, precum și tratamentul care îi poate salva viața, Zolgensma, acesta din urmă fiind în valoare de €2.090.000. În lipsa tratamentului, cel mai probabil Noel va intra în stop cardio-respirator înainte de împlinirea vârstei de doi ani.

Îl puteți susține pe Noel astfel:

RON:RO98BTRLRONCRT0375617201

Beneficiar: ASOCIATIA News24agd

Numele băncii: Banca Transilvania

0saves
If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *