Dacă doriți să faceți o faptă bună, iată câțiva copii care au nevoie de ajutor

Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț, înființată de aproximativ un an, are în grijă mai multe cazuri sociale. Pe partea de cazuri medicale se colaborează și cu Asociația Umanitară Codrin.

În acest sens, câteva dintre cazurile pe care Asociația Născută Înger le gestionează din resurse proprii sunt prioritare și urgent de rezolvat.

Raul Grigoraș este un băiețel externat din Spitalul Sfânta Maria dupa ce a învins o boală fatală. După un pronostic de 1% recuperarea este bună, însa în fiecare joi are nevoie de transport Iași – Bârlad, Bârlad – Iași pentru control și tratamente. Pentru Raul s-a organizat și un concert umanitar. Vezi mai multe detalii aici.

Gabriela, o fetiță de 15 ani, dintr-o comună de lângă Roman, Bâra, vine dintr-o familie foarte săracă. Aceasta mai are încă opt frați și este în aceste momente internată pentru operație în urma unei arsuri cu complicații severe. Gabriela va fi operată pe 4 iulie pentru a-și recăpăta mobilitatea brațului și, cel mai important lucru, pentru a stopa dezvoltarea unui cancer de piele în urma unui arsuri pe suprafața de 20% a corpului.

Silviu, un băiețel de 13 ani este internat la Sfânta Maria, suferind de un handicap major. La spital i se fac investigații pentru proteză.

Gabrielei și lui Silviu le trebuie pijamale, prosoape, produse de igienă etc., lui Raul îi trebuie pamperși, marimea 6, cu toții au nevoie de alimente, fructe, anumite tipuri de medicamente.

Pe lângă aceștia, Asociația mai are grijă și de doi copii mai mici, bolnavi, care au nevoie de lapte și medicamente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *